На 15 октомври бе проведена коктейл-презентация на СБПБ

Публикувано на 11.11.2015 by Мария Тръпкова

На 15 октомври бе проведена коктейл-презентация на СБПБ

На 15.10.2015г. в ресторант „Спортела“ в ж.к. Овча купел, гр. София, Сдружението „Съюз на безалкохолната промишленост в България“ проведе първото си обществено събитие, под формата на коктейл-презентация на Съюза.

Срещата започна с презентация на СБПБ, представена от Председателя на УС – Мина Николова-Ангелова. Вследствие, всички гости представиха накратко компаниите, които представляват.

Протече оживена дискусия по представените материали, споделиха се опит, текущи проекти, успехи и трудности. Обсъдиха се области за сътрудничество чрез обмен на информация и добри практики, посещения, срещи, възможности за реализация на съвместни проекти.

Председателят – Мина Николова-Ангелова и членовете на УС на СБПБ – Армен Мнацаканов и Васил Стоименов благодариха на всички, спомогнали с дейността си за напредъка на Сдружението, отбелязаха реално постигнатите резултати до сега  и набелязаха най-важните цели в близкото бъдеще.

Представителите на гостуващите на коктейла фирми имаха възможността да опитат деликатеси на майсторите-готвачи, да отпият глътки подбрани питиета и най-вече да се насладят на приятна компания в лицето на свои колеги от бранша.


Съюз на Безалкохолната промишленост в БългарияСъюз на Безалкохолната промишленост в България